Green_Hygiene_Logo_RGB_Zeichenfläche 1

Impressum

Oplysninger efter § 5 TMG

Huchtemeier Papier GmbH
Gernotstraße 18
44319 Dortmund

HRB 19842 Amtsgericht Dortmund
Moms-nr.: DE 815643592

Repræsenteret af :
Mag. Alfred Voßschulte jr.
Dipl.-Kfm. Moritz Voßschulte

Kontakt

Telefon: +49 231 4494 0
E-mail: info@huchtemeier.com

Moms-nr.

Moms identifikationsnummer i henhold til § 27 a momslov:
DE 815643592

EU-tvistbilæggelseg

Europa-Kommissionen tilbyder en platform for online tvistbilæggelse (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Vores e-mailadresse kan findes i impressummet ovenfor.

Forbrugertvistbilæggelse/universelt voldgiftsnævn

Vi er hverken villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer hos et forbrugervoldgiftsnævn.

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores egne indhold på disse sider, dette i overensstemmelse med almindelig lovgivning i henhold til § 7, stk. 1, TMG. Ifølge §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteudbyder dog ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller, under visse omstændigheder, til efterforskning af indikeret ulovlig aktivitet. Forpligtelsen til at fjerne eller begrænse brugen af oplysninger i henhold til de generelle love forbliver upåvirket. Ansvar herfor er dog først muligt fra det tidspunkt, hvor vi har fået kendskab til en konkret lovovertrædelse. Så snart vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, fjerner vi omgående de pågældende indhold.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne tredjepartshjemmesider, hvis indhold vi ikke har indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os ansvar for disse tredjepartsindhold. Ansvarlig for indholdene er altid den pågældende udbyder eller operatør af hjemmesiden af de linkede hjemmesider. De linkede hjemmesider blev tjekket for mulige lovovertrædelser på det tidspunkt, linket blev oprettet. Ulovlige indhold var ikke genkendeligt på det tidspunkt, linket blev oprettet på. En permanent kontrol af indholdene af de linkede sider er ikke rimelig uden konkrete beviser for en krænkelse. Vi vil fjerne sådanne links lige så snart vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser.

Ophavsret

Indholdene og værkerne på sider, der er oprettet af webstedets operatører, er underlagt tysk lov om ophavsret. Reproduktion, bearbejdning, distribution og enhver form for brug uden for ophavsretslovens grænser kræver skriftligt samtykke fra den pågældende forfatter eller skaber. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug. I det omfang, indholdet på siden ikke blev skabt af operatøren, overholdes tredjeparts ophavsrettigheder. Indold fra tredjeparter er markeret som sådanne. Skulle du alligevel blive opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi dig informere os herom. Lige så snart vi bliver opmærksomme på eventuelle lovovertrædelser, vil vi fjerne de pågældende indhold.

Mission